Asana Demo vs Monday.com Demo Όλα όσα παίρνετε από αυτούς

Κάθε οργανισμός που φιλοδοξεί να επιτύχει και επιτυγχάνει τους στόχους του σχεδιασμού του έργου, συνήθως αναζητά τη βέλτιστη τεχνολογία. Οι γνώσεις τους σχετικά με το λογισμικό διαχείρισης έργων μπορούν να ωφελήσουν εξίσου τη διοίκηση, τις επιχειρήσεις και τις απομακρυσμένες ομάδες. Θα μπορούσαν να καθορίσουν τα πιο αποτελεσματικά και καλά οργανωμένα αποτελέσματά τους χρησιμοποιώντας ακριβή συστήματα παρακολούθησης. Η παρακολούθηση, για παράδειγμα, είναι μια ουσιαστική πτυχή της διαχείρισης. Μπορείτε να εκτελέσετε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα χάρη στα εξαιρετικά εργαλεία διαχείρισης και τις διαφορετικές στρατηγικές. Με μια πλήρως προσαρμοσμένη διαδικασία διαχείρισης έργου, μπορείτε να αναθέσετε και να τροποποιήσετε εργασίες, να εγγυηθείτε ότι οι δραστηριότητες θα ολοκληρωθούν εγκαίρως και να εξετάσετε γρήγορα την απόδοση των συναδέλφων σας.

Σύμφωνα με επαγγελματίες στη διαχείριση έργων, Δευτέρα.com Επίδειξη και το Asana Demo είναι τα δύο πιο αποτελεσματικά εργαλεία διαχείρισης στον επιχειρηματικό κόσμο. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν πλεονεκτικό να κάνουν μια επιλογή που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους. Ορισμένα άτομα, ωστόσο, καταλήγουν να σπαταλούν χρόνο και πόρους χωρίς να επιτυγχάνουν σημαντικούς στόχους.

Αυτές οι επιλογές είναι απλές στην υιοθέτηση και παρέχουν πολλές ικανοποιητικές απαντήσεις. Επιτρέψτε μας να σας δείξουμε πώς ο σχεδιασμός και η σύγκριση επιλογών στο Asana ή στη Monday.com μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια καλύτερη επιλογή. Αυτή η σύγκριση μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πώς διαφέρει το Asana από το Monday.com και ποιες δυνατότητες προσφέρει κάθε πρόγραμμα. Παράγουν εξαιρετικά επιτεύγματα επειδή είναι εξαιρετικά στους αντίστοιχους κλάδους τους.

Λογισμικό Asana:

Δεδομένου ότι αυτό το λογισμικό Asana είναι προσβάσιμο μέσω ενός συστήματος cloud και κινητών συσκευών, αποτελεί την πιο πρακτική επιλογή. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους οργανισμούς να συνεργάζονται σε ένα έργο, να επικοινωνούν και να αποθηκεύουν ζωτικά δεδομένα. Οι χρήστες που συνεργάστηκαν στο λογισμικό Asana ανέλυσαν πώς βοηθά σημαντικούς τομείς επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν την υπηρεσία με απίστευτη ταχύτητα και ευελιξία. Οι χρήστες δεν πρέπει να φοβούνται ότι θα μπερδευτούν όταν παρακολουθούν τους στόχους, τις πρωτοβουλίες ή τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην ίδια τοποθεσία.

Το Asana Project Management Software έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα διαχείρισης έργων που βασίζονται στο διαδίκτυο. Παρέχει σε επιχειρήσεις και συμμετέχοντες αξιόπιστα εργαλεία για την παρακολούθηση της προόδου της εργασίας και τη διασφάλιση της επιτυχούς παράδοσης.

Σύμφωνα με τις κριτικές Asana, οι περισσότεροι πελάτες επιλέγουν το Asana επειδή επιτρέπει στους απομακρυσμένους εργαζόμενους να διατηρήσουν μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη.

Προνόμια λογισμικού Asana:

Χρονικά:

Οι κριτικές του Asana αποκαλύπτουν ότι οι δυνατότητές του στο timeline ξεπερνούν αυτές της επίδειξης του Monday.com.

ο Επίδειξη Asana είναι πιο προσαρμόσιμο από οποιαδήποτε άλλη βολική σουίτα λογισμικού σε βασικές λειτουργίες χρονικού πλαισίου. Δεδομένου ότι όλοι έχουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου ιστού, είναι εύκολο να παρατηρήσετε τις συνθήκες παρακολούθησης. Αυτός ο ενοποιημένος πίνακας εργαλείων επιτρέπει στους χρήστες να προσδιορίζουν τι πρέπει να επιτύχουν και να κάνουν προσαρμογές για να είναι πιο ικανοί. Χρειάζεται να συγκεντρώσει πολλά άτομα για να καθορίσει πόσο άνετα ταιριάζει η εγκατάσταση.

Η προσαρμογή της λειτουργικότητας του λογισμικού θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Όλη η ομάδα σας είναι αφοσιωμένη στην ενίσχυση του επενδυτικού αντίκτυπου του έργου. Σας επιτρέπει να περιγράφετε ποιος εκτελεί το λογισμικό και τι πρέπει να εκπληρωθεί για την εκτέλεση του λογισμικού. Επιπλέον, ξεκινά με την πρόσληψη προσωπικού και τη διασφάλιση ότι όλοι εκπληρώνουν τις ευθύνες τους αποτελεσματικά και κερδοφόρα.

Παρακολούθηση:

Το λογισμικό Asana επιτρέπει ακόμη και σε μη τεχνικά άτομα να παρακολουθούν την εξέλιξη των αντικειμένων. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο όλων των έγκυρων λογαριασμών και να τους συνδέουν σε ένα σύστημα παρακολούθησης χωρίς να τροποποιούν τιμολόγια ή σχεδιασμό σελίδας. Δείχνει πώς να χειριστείτε σωστά μια παγκόσμια εταιρεία. Υπάρχει μια ποικιλία λύσεων για τους χρήστες για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των δαπανών τους. Το να το αφήσετε να φύγει δεν θα σας κάνει να χάσετε τον στόχο σας.

Το βασικό πρόγραμμα μπορεί να είναι κατάλληλο για μια νέα επιχείρηση που ξεκινά ακόμα και με τα πλεονεκτήματά του. Εάν πρέπει να ολοκληρώσετε τη λειτουργία γρήγορα με προηγμένα εργαλεία, πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομητική υπηρεσία για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες χωρίς premium συνδρομή. Εάν παρακολουθείτε και αξιολογείτε τις πρωτοβουλίες για την αύξηση του σχεδιασμού του έργου, τα έξοδά σας θα εξοικονομηθούν, αποδεικνύοντας μια επωφελής επένδυση.

Monday.com:

Το Monday.com δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να διαχειρίζονται δύσκολα ζητήματα ενώ παράλληλα κάνουν σημαντικές συνεισφορές στον οργανισμό. Λαμβάνοντας υπόψη τους ρόλους, τις εργασίες εργασίας, τον διακομιστή βάσης δεδομένων και άλλα χαρακτηριστικά, όλα τα λειτουργικά προγράμματα είναι απλά. Το προσωπικό σας δεν θα εξαντλήσει ούτε χρήματα ούτε ενέργεια σε χειρωνακτικές δουλειές, επειδή μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνολογία του Monday Software για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και γρήγορα επιθεωρώντας.

Τα σχόλια των πελατών ισχυρίζονται ότι το Monday.com επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επιτύχουν συνεχώς βελτιωμένα αποτελέσματα. Μπορεί να κάνει το σύστημα να φαίνεται πιο συνεργατικό, επιταχύνοντας τη διαδικασία. Το Monday.com χρησιμοποιείται επίσης για την τεκμηρίωση των βασικών κανόνων, πρακτικών και αξιών του τομέα σας. Ως συνάρτηση, θα είναι απλό να αποκτηθούν επιπλέον εργαζόμενοι και η τεχνογνωσία όλων όσοι θέλουν να απασχοληθούν εκεί θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Προνόμια επίδειξης Monday.com:

Εκτεταμένες ενσωματώσεις:

Δεδομένου ότι η Monday.com παρέχει εκτεταμένες ενσωματώσεις, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε συστήματα, με αποτέλεσμα πιο αποτελεσματικό προσωπικό. Διαφορετικά, θα έχετε λίγο χρόνο και έλλειψη υπηρεσιών. Μπορείτε να ανακαλύψετε τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της εργασίας σας και να αναλύσετε τα κρίσιμα στοιχεία της με υποστήριξη. Το Monday.com διαθέτει πολλές πρόσθετες ενσωματώσεις, όπως η συζήτηση με άλλους, η σύνταξη σημειώσεων και η ενσωμάτωση ενός προγράμματος. Στο πακέτο Monday.com περιλαμβάνονται αρκετά από αυτά τα είδη.

Σε οποιαδήποτε συσκευή, οι χρήστες μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε τροποποίηση επιθυμούν. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε βασικές πληροφορίες στο Monday.com, εάν χρησιμοποιείτε τις ισχύουσες ενσωματώσεις. Η εμπειρία χρήστη μπορεί να βελτιωθεί εάν οι σχετικές ενσωματώσεις προστεθούν στο Monday.com. Η χρήση διαφορετικών εργαλείων επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να συνεργάζονται στο ίδιο έργο.

Εξατομικευμένα πρότυπα:

Οι κριτικές του Monday.com αναγνωρίζουν ότι ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με το λογισμικό είναι ότι συνοδεύεται από πολλά πλήρως έτοιμα πρότυπα που οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Λόγω του τρόπου ρύθμισης, η ομάδα μπορεί να αλλάξει γρήγορα εργασίες. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να λάβετε δεδομένα διαμόρφωσης για δραστηριότητες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις πρωτοβουλίες σας με οποιονδήποτε από αυτούς τους τρόπους.

Επιλέξτε τον σχεδιασμό ολοκλήρωσης συστημάτων που θα λειτουργήσει καλύτερα για να χρησιμοποιήσετε για το έργο. Θα ωφελήσει τις εργασίες σας να εκτελούνται όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα και γρήγορα, μειώνοντας τον χρόνο που χρειάζεται για καθεμία. Τα μέλη του προσωπικού μπορούν να αλλάξουν τις διατάξεις προτού αρχίσουν να εργάζονται για τα καθήκοντά τους.

Για περισσότερες πολύτιμες πληροφορίες επισκεφθείτε αυτό δικτυακός τόπος