Τι πρέπει να ετοιμάσετε για το κάμπινγκ σας; 5 αντικείμενα που δεν μπορείτε να ξεχάσετε

Τα ταξίδια κατασκήνωσης είναι μερικές από τις πιο ευχάριστες στιγμές που μπορείτε να περάσετε, ειδικά μακριά από τη φασαρία της πόλης και τα πολυάσχολα προγράμματα.

Αν και είναι πάντα η καλύτερη ευκαιρία για να χαλαρώσετε, να αναζωογονηθείτε και να συνδεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους, ορισμένα αντικείμενα συνήθως ξεχνιούνται, οδηγώντας σε απογοήτευση. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά βασικά πράγματα που θα χρειαστεί να ετοιμάσετε στο ταξίδι σας στο κάμπινγκ.

Κουτί πρώτων βοηθειών

Η ασφάλεια είναι βασικό στοιχείο της δικής μας προσπάθειας λίστα ελέγχου κατασκήνωσης, ειδικά αν δεν βρίσκεστε κοντά σε νοσοκομείο ή υγειονομική μονάδα. Το κιτ πρώτων βοηθειών θα είναι πάντα χρήσιμο όποτε χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης.

Οι πιθανότητες να εμφανίσετε κοψίματα, μώλωπες, θραύσματα, φουσκάλες ή πονοκεφάλους δεν μπορούν να αγνοηθούν. Επομένως, θα ήταν σημαντικό να έχετε μαζί σας ένα κιτ πρώτων βοηθειών που είναι καλά εφοδιασμένο με απαραίτητα φάρμακα, γάντια, αντιβιοτικά, επιδέσμους, φάρμακα για την αλλεργία και αλοιφές.

Φακοί και Ηλιακά Φανάρια

Εάν θέλετε να πάτε για κάμπινγκ στην άγρια ​​φύση ή να αναζητήσετε περιπέτεια σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει, πρέπει να λάβετε υπόψη την ασφάλειά σας και του περιβάλλοντός σας. Έχοντας άπλετο φως στο χώρο θα γίνει η περιοχή πολύ πιο ασφαλής και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη διαμονή σας εκεί άφοβα.

Μπορείτε να επιλέξετε να μεταφέρετε μια ποικιλία λαμπτήρων, όπως αυτά που τοποθετούνται στο τραπέζι ή τη σκηνή, προβολείς και φακούς, που θα σας επιτρέψουν να λειτουργείτε όταν είναι σκοτάδι. Θα ήταν καλύτερο να επενδύσετε σε λαμπτήρες και φανάρια που είναι επαναφορτιζόμενα από τον ήλιο, καθώς είναι βολικά χωρίς επιπλέον κόστος. Θα ήταν καλύτερο να θυμάστε να έχετε μαζί σας καλώδια φόρτισης και επιπλέον μπαταρίες για τις συσκευές που τα χρειάζονται.

ντο. Αναγκαίες κατασκήνωσης

Ενώ βρίσκεστε στην κατασκήνωση, θα χρειαστείτε άνεση για να ξεκουραστείτε επαρκώς. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, είναι δυνατό να ξεχάσετε ένα βασικό κομμάτι κατά τη συσκευασία. Εκτός από τη σκηνή, θα χρειαστείτε άλλα εργαλεία για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπος είναι καλά διαμορφωμένος. Εξετάστε το ενδεχόμενο να μεταφέρετε ένα σφυρί σε περίπτωση που χρειαστεί να στήσετε τη σκηνή σε δύσκολους χώρους. Δεν πρέπει επίσης να αγνοήσετε το γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να επισκευάσετε τη σκηνή ενώ κάνετε κάμπινγκ. Ως εκ τούτου, πρέπει να έχετε μαζί σας κιτ επισκευής σκηνής σε περίπτωση συντήρησης.

Ανάλογα με το κάμπινγκ ή τον προορισμό που έχετε επιλέξει, σκεφτείτε να έχετε μαζί σας έναν υπνόσακο που είναι κατάλληλος για τις θερμοκρασίες ή την εποχή του προορισμού του κάμπινγκ. Αυτό σίγουρα θα σας προσφέρει άνεση απολαμβάνοντας τη νυχτερινή ξεκούραση. Μπορείτε επίσης να έχετε μαζί σας ένα μαξιλάρι, ενδύματα ύπνου και μαξιλάρια ύπνου για επιπλέον άνεση.

είδη ένδυσης

Το κάμπινγκ μπορεί να προγραμματιστεί για διάφορους λόγους, οι οποίοι υπαγορεύουν και τη φύση των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου. Υπό αυτό το πρίσμα, πρέπει να φέρετε ρούχα που είναι κατάλληλα για τις καιρικές συνθήκες του προορισμού σας και βολικά για τις δραστηριότητες που πρόκειται να αναλάβετε. Εάν η κατασκήνωση βρίσκεται κοντά σε παραλία ή λίμνη, θα ήταν συνετό να έχετε μαζί σας το μαγιό, τις σαγιονάρες, τα γυαλιά και την πετσέτα θαλάσσης. Αν αποφασίσετε να κατασκηνώσετε στο Κρατικά πάρκα της Δυτικής Βιρτζίνιαφροντίστε να έχετε μαζί σας τις μπότες πεζοπορίας, τα ρούχα πεζοπορίας, τα γάντια και τα σχοινιά αναρρίχησης.

Είναι καλή πρακτική να ελέγχετε τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες του προορισμού σας για να προσδιορίσετε εάν θα έχετε βαριά ή ελαφριά ρούχα. Τα ορεινά κάμπινγκ είναι ως επί το πλείστον πιο δροσερά προς τα βράδια λόγω των υψηλών επιπέδων υψομέτρου. Τα βράδια γύρω από αυτά τα κάμπινγκ τείνουν να είναι κρύα, επομένως μπορεί να χρειαστεί να έχετε μαζί σας επιπλέον κουβέρτες, παπούτσια που είναι κλειστά και ζεστά, ένα μπουφάν βροχής, γάντια και ένα καπέλο.

Βασικά είδη κουζίνας για κάμπινγκ

Είναι πάντα σημαντικό να μεταφέρετε πολλά συσκευασμένα τρόφιμα καθώς είναι χρήσιμα, ειδικά όταν αναλαμβάνετε δραστηριότητες εκτός του κάμπινγκ. Αλλά δεν μπορείτε να το συγκρίνετε αυτό με ένα ωραίο ζεστό πρωινό ή ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ. Η μεταφορά μερικών ειδών μαγειρικής θα σας φανεί χρήσιμη αν σκοπεύετε να ζήσετε μια μαγειρική εμπειρία στην κατασκήνωση.

Σκεφτείτε να φέρετε μια σόμπα υγραερίου, αναπτήρες και καύσιμο εάν η σόμπα δεν χρησιμοποιεί αέριο. Θα χρειαστείτε επίσης μαγειρικά σκεύη, όπως κατσαρόλες και τηγάνια, μαχαίρια, μπολ, πιάτα και φλιτζάνια. Αν σκοπεύετε να απολαύσετε ψητά, σκεφτείτε να έχετε μαζί σας ψησταριά και κάρβουνα και για να αφήσετε τον περιβάλλοντα χώρο του στρατοπέδου καθαρό, σκεφτείτε να μεταφέρετε σκουπίδια και σακούλες ανακύκλωσης.

Συμπέρασμα

Ακόμη και όταν παρκάρετε αυτά τα αντικείμενα για μια υπέροχη εμπειρία κατασκήνωσης, μην ξεχάσετε να πείτε σε έναν στενό φίλο ή την οικογένειά σας πού θα πάτε αν θέλετε να κατασκηνώσετε μόνοι. Εξετάστε το ενδεχόμενο συσκευασίας εργαλείων πλοήγησης που θα σας βοηθήσουν αν πρόκειται να ταξιδέψετε σε πολλά σημεία. Μια πυξίδα, ένας χάρτης, ένα φορητό GPS και ένας οδηγός θα είναι επίσης χρήσιμοι. Η παραπάνω λίστα περιγράφει μερικά από τα απαραίτητα που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας όταν πηγαίνετε για κάμπινγκ.