Τι γνωρίζετε για τη Zenergy Works και τις Υπηρεσίες της και οδηγίες για τη δημιουργία μιας λίστας μάρκετινγκ SMS;

Η Zenergy Works μπορεί να προσφέρει μια συνολική διαχείριση προώθησης ιστού για την επιχείρησή σας, από τη σύνθεση ιστού έως την προβολή εργαλείων αναζήτησης ιστού και στη συνέχεια κάποια. Φέρτε τις σκέψεις σας και θα τις ερμηνεύσουμε σε ένα σχέδιο προώθησης που θα μεταφέρει αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

 • Nearby Search Engine Optimization (SEO)
 • Δημόσια βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)
 • Email Marketing
 • Βελτιστοποίηση διαδικτυακής ψυχαγωγίας
 • Αρχιτεκτονική ιστοσελίδας
 • Online Business Web Design
 • Ιστοσελίδες
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Αξιόπιστη φωτογραφία Google Business View
 • Διανομή δημόσιας δήλωσης
 • Σχεδιασμός λογότυπου
 • Οπτική επικοινωνία
 • Προηγμένο Μάρκετινγκ
 • Κύλιση Parallax
 • Συντήρηση Ιστοσελίδας WordPress
 • Χάθηκε ο κωδικός πρόσβασης ιστότοπου

Οδηγίες για τη δημιουργία μιας λίστας μάρκετινγκ SMS

Έχω ακούσει από πολλούς πελάτες που θέλουν να κάνουν τα πάντα με την προώθηση άμεσων μηνυμάτων, επειδή έχουν ακούσει ότι τα μηνύματα SMS έχουν ανοιχτό ποσοστό 98%. Δυστυχώς, αυτή η μέτρηση δεν εκπαιδεύει την πλήρη αλήθεια σχετικά με το πώς λειτουργούν οι προσπάθειες προβολής SMS.

Το αρχικό βήμα είναι να συναρμολογήσετε ένα SMS προώθησης liant. Όπως υποδεικνύεται από το Φόρουμ Mobile Ecosystem, μόλις το 25% των πελατών κινητών τηλεφώνων χρειάζεται να λαμβάνουν μηνύματα προώθησης μέσω μηνυμάτων. Το 25% των πελατών που θα μεταβιβάσει την κυριότητα της ορθοστάτης δεν μπορεί να αποβεί εις βάρος του υπόλοιπου 75%.

Η δημιουργία μιας λίστας παρουσίασης SMS απαιτεί σαφή αλληλογραφία με τους πελάτες προτού να είναι έτοιμοι να εισαγάγουν τους αριθμούς τηλεφώνου τους σε μια δομή. Συνδέεται με την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μέσω της ευθύτητας και στη συνέχεια δίνοντας στους πελάτες σας κίνητρα για αγορά.

6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ SMS

 1. Παρακολούθηση ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Οποιοδήποτε σχέδιο προώθησης SMS ξεκινά με τον εντοπισμό ενός σταδίου για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την κατάρρευση των SMS και να διατηρήσετε τη συνοχή σας με τον Νόμο για την Προστασία Καταναλωτών Τηλεφώνου (TCPA).

 1. Ρίξτε μια ματιά στη ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ TCPA

Το TCPA, το οποίο ισχύει για τις διαφημιστικές κλήσεις και τα άμεσα μηνύματα, αντιβαίνει στη νομοθεσία την επικοινωνία με τους αγοραστές χωρίς την αδιαμφισβήτητη συγκατάθεση. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος συμμόρφωσης με το TCPA είναι μέσω μιας διπλής διαδικασίας παραλαβής. Αφού κάποιος προσθέσει τον αριθμό του για να λάβει προβολή SMS, στείλτε ένα μήνυμα με έναν κωδικό που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει για περαιτέρω ανταλλαγές.

Δεν μπορείτε να στείλετε διαφημιστικά άμεσα μηνύματα σε κανέναν στο δημόσιο θησαυροφυλάκιο Μη Κλήση.

Κάθε μήνυμα θα πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα του γιου του οργανισμού.

Κάθε μήνυμα πρέπει να ενημερώνει τους πελάτες για το πώς μπορούν να σταματήσουν το κάπνισμα.

13 πολιτείες (AZ, CA, CO, CT, FL, IN, NJ, ND, OK, RI, UT, WA και WI) έχουν τους κανονισμούς τους για τη διαχείριση άμεσων μηνυμάτων. Εξετάστε τους σχετικούς κανονισμούς για να βεβαιωθείτε ότι είστε συνεπείς.

 1. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ SMS

Μείνετε μακριά από την ταλαιπωρία του πελάτη μεταδίδοντας προφανώς αυτό που επιδιώκει κάποιος πριν ζητήσει τον αριθμό τηλεφώνου του. Ενημερώστε τους πελάτες σας πόσο συχνά θα στέλνετε μηνύματα και τι θα τους στέλνετε.

Ο πιο ιδανικός τρόπος για να το μεταδώσετε αυτό είναι να δημιουργήσετε μια σελίδα την οποία μπορούν να επισκεφτούν τα άτομα για να εξοικειωθούν με τις λεπτές λεπτομέρειες του προγράμματος ανταλλαγής μηνυμάτων και τη στρατηγική προστασίας σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε τη σύνδεση σε πελάτες ως χαρακτηριστικό των επιλεγμένων στο μήνυμα, ώστε να κατανοήσουν κάθε έναν από τους όρους πριν συμμετάσχουν στην σύνοψη.

 1. Συγκεντρώστε μια ΛΙΣΤΑ SMS

Θα πρέπει να εξετάσετε πώς να οδηγήσετε τις προσλήψεις σε όλες τις προσπάθειες προώθησης στα:

Εικονική ψυχαγωγία

Σε γενικές γραμμές, όσο πιο απλό είναι να μπείτε στη λίστα SMS σας, τόσο περισσότερα συγκεκριμένα άτομα θα το πραγματοποιήσουν. Δοκιμάστε αναδυόμενα παράθυρα ή μια δομή που εμφυτεύεται στο email σας.

Μπορείτε επίσης να συναρμολογήσετε τη λίστα SMS σας κατά τη διάρκεια συσχετίσεων πρόσωπο με πρόσωπο. Προσφέροντας στους αγοραστές την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενώ παρακολουθούν το κατάστημά σας ή στο ταμείο, η εγγραφή τους προσφέρει την ευκαιρία να λάβουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμά σας. Σε περίπτωση που συμμετάσχετε ή έχετε ευκαιρίες, σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συλλογής τηλεφωνικών αριθμών εκεί.

Οι σταυροφορίες λέξεων-κλειδιών διδάσκουν στους πελάτες να στέλνουν μήνυμα με μια συγκεκριμένη λέξη ή έκφραση στον σύντομο κωδικό σας για να ακολουθήσουν τη λίστα άμεσων μηνυμάτων σας. Είναι ένας από τους πιο διάσημους τρόπους προσέλκυσης προσλήψεων, λογικός επειδή λειτουργούν αξιοθαύμαστα σε όλα τα μέσα.

 1. Πείστε ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ

Οι πελάτες σας δεν θα συμμετάσχουν στην περίπτωση που έχουν έγκυρη αιτιολόγηση για να το κάνουν. Κάντε τα άτομα πρόθυμα να συμμετάσχουν στη λίστα SMS σας, προσφέροντας αποζημίωση για τη συμμετοχή. Εδώ είναι μερικές ωθήσεις που έχουν λειτουργήσει για άλλους ανθρώπους:

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ VIP CLUB Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ INSIDER

Οι πιο πιστοί πελάτες σας θα αγαπήσουν ένα πρόγραμμα που τους προσφέρει προοδευτικά πλεονεκτήματα. Τα πλεονεκτήματα του προγράμματος VIP σας θα βασίζονται στην εικόνα και το μοντέλο των προσφορών σας, ωστόσο, θα πρέπει να προσφέρει πλεονεκτήματα που δεν μπορούν να πάρουν διαφορετικά οι πελάτες σας. Η είσοδος σε προ-προσφορές, η αποζημίωση γενεθλίων και η δωρεάν παράδοση είναι εξαιρετικές επιλογές.

Elite ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ή ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα συνεχές πρόγραμμα ευκαιριών άμεσων μηνυμάτων με ελίτ προσφορές σε όσους βρίσκονται στη λίστα διαφημίσεων SMS σας. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε προκλήσεις για βραβεία που είναι επιπλέον επιλεκτικά από αυτά στη λίστα SMS σας.

 1. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤινγκ SMS ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Το SMS είναι τέλειο για συγκεκριμένες προσπάθειες προβολής, ωστόσο, η αποκοπή του δείχνει το μήκος του μηνύματος (160 χαρακτήρες) και καταλήγει να σημαίνει ότι δεν μπορεί να σας φροντίσει πλήρως. Δεν θα αφήσετε την προβολή email για προώθηση SMS σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο η διαφημιστική σας τεχνική θα πρέπει να αναπτύσσεται συνεχώς για να μιλάτε με τους πελάτες σας μέσω του μέσου που είναι γενικά αποδεκτό για αυτούς.