Τα κρίσιμα οφέλη από τη χρήση συστημάτων οξυγόνου ολόκληρου του σπιτιού

Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν ποιοτικό ύπνο σε υψόμετρο. Για παράδειγμα, ο κορεσμός οξυγόνου στα βουνά πέφτει σε ανθυγιεινά επίπεδα τη νύχτα, διαταράσσοντας τον ύπνο. Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται υψηλά επίπεδα κορεσμού οξυγόνου για να ολοκληρώσει τις φυσιολογικές σωματικές λειτουργίες και να παράγει ενέργεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε συστήματα ελέγχου υψομέτρου.

Για παράδειγμα, το συστήματα οξυγόνου ολόκληρου του σπιτιού προσθέστε οξυγόνο στην κρεβατοκάμαρά σας τη νύχτα, διαταράσσοντας τον κύκλο της υποξίας. Αυτό εξαλείφει την αϋπνία που προκαλείται από το υψόμετρο. Αυτά τα συστήματα συνήθως εξάγουν οξυγόνο από τον αέρα και το μεταφέρουν αθόρυβα στην κρεβατοκάμαρά σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κοιμάστε το βράδυ χωρίς διακοπές. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν.

Μειωμένος κίνδυνος επιπλοκών που σχετίζονται με τη ΧΑΠ

Μερικοί από τους κινδύνους που σχετίζονται με τη ΧΑΠ περιλαμβάνουν καρδιακή ανεπάρκεια και πνευμονική υπέρταση. Θα μειώσετε σημαντικά αυτούς τους κινδύνους εισπνέοντας οξυγόνο από ολόκληρο το σύστημα οξυγόνου του σπιτιού.

Βελτιωμένη Ποιότητα Ζωής

Η χρήση ολόκληρου του συστήματος οξυγόνου του σπιτιού σας επιτρέπει να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο. Η αυξημένη πρόσληψη οξυγόνου θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα. Καθώς συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα συστήματα, η ζάλη, η κόπωση και τυχόν συμπτώματα κατάθλιψης θα εξαφανιστούν. Αυτό συμβαίνει επειδή τα όργανα του σώματός σας λαμβάνουν τώρα τη σωστή ποσότητα ποιοτικού οξυγόνου.

Ως αποτέλεσμα, θα αρχίσετε να φαίνεστε και να αισθάνεστε πολύ καλύτερα.

Μειωμένο Κόστος

Εάν ερευνάτε έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο πρόσβασης στο οξυγόνο, θα πρέπει να επενδύσετε σε συστήματα οξυγόνου ολόκληρου του σπιτιού. Θα κάνετε μόνο μια εφάπαξ πληρωμή, η οποία είναι καλύτερη από την αγορά δεξαμενών οξυγόνου όταν τελειώσει η παροχή. Αυτό μπορεί να είναι ακριβό, ειδικά αν είστε άρρωστοι, επειδή έχετε ήδη άλλα έξοδα.

Μόλις αγοράσετε το σύστημα οξυγόνου σας, θα έχετε απεριόριστη οξυγονοθεραπεία κατά παραγγελία.

Λιγότερες επισκέψεις στο Νοσοκομείο

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα συστήματα οξυγόνου ολόκληρου του σπιτιού δεν χρησιμοποιούν ακριβές δεξαμενές ή ανταλλακτικά οξυγόνου. Αντίθετα, χρησιμοποιούν τον αέρα γύρω σας για να σας παρέχουν το οξυγόνο που χρειάζεστε. Οι επαγγελματίες του ιατρού δεν χρειάζεται να έρχονται συχνά στο σπίτι σας για να κάνουν αναπλήρωση οξυγόνου. Τα συστήματα οξυγόνου παίρνουν τον αέρα από το περιβάλλον σας, τον καθαρίζουν και μετά σας τον δίνουν.

Τα συστήματα οξυγόνου αποβάλλουν επίσης το άζωτο από τον αέρα. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις παράδοσης χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική διεπαφή χωρίς να χρειάζεστε τη βοήθεια ιατρού.

Βελτιωμένα ποσοστά επιβίωσης

Τα άτομα που αντιμετωπίζουν αναπνευστικές παθήσεις όπως η ΧΑΠ έχουν βελτιωμένα ποσοστά επιβίωσης όταν χρησιμοποιούν συστήματα οξυγόνου ολόκληρου του σπιτιού. Η χρήση του συστήματος οξυγόνου μπορεί να ανακουφίσει τη δύσπνοια, με αποτέλεσμα τον θάνατο εάν δεν αντιμετωπιστεί αμέσως. Επιπλέον, δεν θα έχετε δύσπνοια κατά τη διάρκεια της ημέρας ή όταν κοιμάστε, επειδή θα έχετε πάντα πρόσβαση στη σωστή ποσότητα θεραπευτικού οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματός σας.

Επίσης, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ότι το αίμα σας δεν έχει αρκετό οξυγόνο, κάτι που μπορεί να είναι απειλητικό για τη ζωή.

Σημείωση τέλους

Πριν επενδύσετε σε ολόκληρο το σύστημα οξυγόνου του σπιτιού, βεβαιωθείτε ότι συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον σωστό τύπο και μάρκα συσκευής. Ο γιατρός σας θα βοηθήσει επίσης στη βαθμονόμηση του συστήματος για να διασφαλίσει ότι λαμβάνετε θεραπεία με οξυγόνο στις απαιτούμενες πιέσεις. Επιπλέον, η επιλογή του σωστού συστήματος θα εξασφαλίσει ότι θα απολαύσετε όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα.