Σχετικά με το HR Lady®, HR Consultant Γνήσιος, Διαφανής Σύμβουλος HR, Εκπαιδευτής και Ομιλητής

Οι άνθρωποι σας είναι η επιχείρησή μου | Προσφέρω εργαλεία ηγεσίας για την προσέλκυση και τη διατήρηση ανθρώπων.

Η Wendy Sellers (She/Her) είναι γνωστή ως “The HR Lady ®”. Η Wendy είναι μια περίτεχνη συνάδελφος που κατανοεί τη συνεχιζόμενη κοινωνία και την επιθυμητή κουλτούρα σας και στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, σας βοηθά να δημιουργήσετε στρατηγική και πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού, στάδια προετοιμασίας εργαζομένων και τα στούντιο του διοικητικού συμβουλίου γύρω από το ιδιαίτερο κλίμα και τους στόχους σας.

Καθώς ένας ειδικός έριξε στο HR χωρίς συμφωνία, το συνειδητοποίησε με τον πιο δύσκολο τρόπο και ήταν όλα βασανιστικά. Είναι νόμιμη και απλή ή περισσότερο, το κρατά γνήσιο. Δεν θα υπάρξει ποτέ καμία αποκάλυψη ή ένα μυστικό σχέδιο. Το HR Lady ® είναι ρεαλιστικό, ειλικρινές και αξιόπιστο.

Έχει 25 χρόνια ενασχόληση με thehrlady.com Καθήκοντα ανθρώπινου δυναμικού, περικοπές, αλλαγή διοικητικού συμβουλίου, διαδικασία, εταιρική κουλτούρα, εκπαίδευση, προετοιμασία προϊσταμένου και διευθυντή και βελτίωση πρωτοβουλιών σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους (εκκίνηση γειτονιάς έως παγκόσμια επιχείρηση) σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων ιατρικής περίθαλψης, οδοντιατρικής, εξειδικευμένων διοικήσεων , καινοτομία, κατασκευή, ανάπτυξη, σχεδιασμός, προηγμένη εκπαίδευση, γραφειοκρατικοί εργαζόμενοι προς μίσθωση, δημόσια ευημερία, μη ωφελούμενοι και κυβερνητικοί οργανισμοί (για να δώσουμε μερικά παραδείγματα).

Παρά την κατάλληλη εκπαίδευση (Μάστερ σε Ανθρώπινο Δυναμικό και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υγείας), η Wendy είναι εξασφαλισμένη ως SPHR και SHRM-SCP, Πιστοποιημένη Διαχειρίστρια Εσωτερικής Έρευνας, μέντορας στυλ χαρακτήρα με εγγυημένο δίσκο, εξουσιοδοτημένη ευημερία/επιπλέον ασφάλεια, Dale Carnegie πτυχιούχος του μαθήματος, και είναι επίσης ένα λειτουργικό και παρελθόν μέλος του διοικητικού συμβουλίου και εθελοντής για διαφορετικά μη οφέλη.

Η Wendy Sellers είναι σύμβουλος, σύμβουλος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και διαταράκτης.

Η απλότητα με τις χρεώσεις – δείτε τη σελίδα τιμών. Survey The HR Lady ® λευκές βίβλοι και αναλύσεις συμφραζομένων στη σελίδα λήψης. Για να αγοράσετε απλώς ένα εγχειρίδιο, μια δομή ή μια προηχογραφημένη σειρά φάσεων προετοιμασίας, μεταβείτε στο Κατάστημα.

Vision, Mission, Values ​​of The HR Lady, HR Consultant

Οραμα

Για να βοηθήσετε τους πρωτοπόρους να δημιουργήσουν γόνιμες οργανώσεις από τις οποίες οι εργαζόμενοι δεν χρειάζονται μανιωδώς μια εκδρομή.

Αποστολή

Βοηθήστε μέτρια τους οργανισμούς να δημιουργήσουν λογικές, ισχυρές, ευχάριστες κοινωνίες – ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ουσία τους ως ιδιωτικές, δημόσιες, μη κερδοσκοπικές ή κυβερνητικές.

Αξίες

Λογικός. Η προτροπή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σήμερα.

Χρειάζεστε εκπαίδευση ηγεσίας;

Σημαντικό, Αποτελεσματικό, Ενδυναμωτικό

Αποκτήστε το πιστοποιητικό μαθημάτων The Effective People Management, Crash Course σήμερα με μόλις 300 $. 12 μαθήματα, 6 ώρες απόλυτης, όλα βασισμένα στο Διαδίκτυο σήμερα. Η προετοιμασία του προϊσταμένου και του διαχειριστή δεν χρειάζεται να ασχολείται με το να είναι περίπλοκη ή δαπανηρή.

Με την πάροδο του χρόνου, η πλακέτα που προετοιμάζει τις εγγραφές είναι αρκετά σύντομη για να δει σε μια μικρή αναπνοή (30 λεπτά ή λιγότερο), αλλά αρκετά αποτελεσματική για να σας δώσει δεδομένα για να αντιμετωπίσετε ζητήματα των εργαζομένων που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή. Περιλαμβάνεται δοκιμή και έλεγχος ταυτότητας.

Υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού

Εκπαίδευση αφεντικού/διευθυντή

Εκπαιδεύστε τους διαχειριστές να συνδέονται με τους εργαζόμενους για να επηρεάσουν θετικές αλλαγές, υψηλή συντήρηση και χαμηλό κύκλο εργασιών r. Δίνοντας έμφαση στις εισροές και στις οργανωτικές αξίες, αλλάξτε τον πίνακα για να δώσετε μερικά παραδείγματα!

Εργαλεία Διαχείρισης

Προσβάσιμο σε αυτό το σημείο: συσκευές διαχείρισης με δυνατότητα λήψης για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αποκτήσει πρόσβαση στους συγγενείς σας. Λάβετε ένα εγχειρίδιο, ένα σύνολο εργασιακών ευθυνών, δομές εισόδου, και ο ουρανός είναι το όριο από εκεί.

Προηχογραφημένη προετοιμασία επίσης.

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας, τους συνεργάτες σας και τους εκπροσώπους σας, ώστε να τους εμπνεύσετε να κάνουν αυτό που θέλετε να κάνουν. Μειώστε τον κύκλο εργασιών, αναπτύξτε περαιτέρω τη δέσμευση και αυξήστε την αποτελεσματικότητα.

Δημιουργός

Στα δύο επαγγελματικά βιβλία της, η Wendy Sellers, το The HR Lady®, το κρατά γνήσιο, φτάνει στο σημείο γρήγορα και δεν θα υπάρξει ποτέ καμία γοητεία! Να είσαι ανώτερος αρχηγός.

Ομιλητής

Διαισθητικές συναντήσεις μηδενίζονται στους συμμετέχοντες που φεύγουν με τις ισχυρές ικανότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αμέσως. Αυτό θα πρέπει να είναι δυνατό πρακτικά με μέτρηση ή πρόσωπο με πρόσωπο.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

Προσαρμοσμένες διοικήσεις, καθοδήγηση και καθοδήγηση καθώς εμφανίζονται δυσκολίες – συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης ανθρώπινου δυναμικού, του ελέγχου στρατηγικής και της προαγωγής, της αξιολόγησης σχολής ανθρώπινου δυναμικού και των μελετών αμοιβής.