Πώς είναι η σωστή υπηρεσία διαχείρισης GPS και στόλου;

Η τελευταία δεκαετία ήταν καθοριστική για τη βιομηχανία logistics. Οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις έχουν μεταμορφωθεί για να εκτελούν καλά τις δραστηριότητές τους σε όλα τα έθνη. Καθώς η τεχνολογία είναι ζωτικής σημασίας σε διάφορους κλάδους, γίνεται επίσης το βασικό μέρος των logistics με προηγμένο GPS και παρακολούθηση στόλου συσκευές λογισμικού. Ως αποτέλεσμα, οι εταιρείες logistics μπορούν να μείνουν σταθερές, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή τους ικανοποιεί τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Με τη διαχείριση παρακολούθησης στόλου GPS, μπορούν να παρακολουθούν οχήματα, διαδρομές, απρόβλεπτα, εργατικά, κόστη καυσίμων και πρότυπα εξυπηρέτησης πελατών. Ας δούμε πώς είναι η σωστή υπηρεσία GPS και διαχείρισης στόλου.

Τι είναι το GPS και η διαχείριση στόλου;

Είναι ένα σύστημα διαχείρισης που παρακολουθεί την κινητικότητα των παρακολουθούμενων στοιχείων με τη βοήθεια GPS. Τα στοιχεία ενεργητικού που παρακολουθούνται είναι εργαζόμενοι, οχήματα και εξοπλισμός — η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην τηλεματική και συλλέγει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από ένα στόλο περιουσιακών στοιχείων. Στη συνέχεια, τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων με σκοπό τη βελτίωση των λειτουργιών, καθορίζοντας ποια οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη ναυτιλία, τι εξοπλισμό έχουμε σε ποια κατάσταση, εάν οι εργαζόμενοι κάνουν σωστή αποστολή κ.λπ.

Ποια είναι τα κυριότερα σημεία των υπηρεσιών GPS και διαχείρισης στόλου;

Χαρακτηριστικά

Υλικό παρακολούθησης- Ο τύπος συσκευής μπορεί να βοηθήσει στη συλλογή δεδομένων οδηγού και οχήματος ανάλογα με το τι πρέπει να παρακολουθείτε. Διατίθενται συσκευές όπως συσκευές παρακολούθησης στοιχείων, κουμπιά πανικού και απορρήτου, συσκευές παρακολούθησης τρέιλερ, συσκευές ανάγνωσης καρτών ταυτότητας και κάμερες καμπίνας.

Ασφάλεια εργαζομένων- Για την ασφάλεια του οδηγού, υπάρχουν διαθέσιμα συστήματα που τους εκπαιδεύουν σχετικά με την τεχνολογία και τα οφέλη της.

Αποτελεσματική απόδοση- Το σύστημα παρακολούθησης επιτρέπει την παρακολούθηση των ενεργειών του οδηγού όπως η υπερβολική ταχύτητα, ο χειρισμός του οχήματος, η χρήση ζώνης ασφαλείας και το ρελαντί με τη βελτιστοποίηση διαδρομής για μείωση του κόστους καυσίμου.

Geofencing και Mapping –Για να βρείτε τις καλύτερες διαδρομές για μετακίνηση και να καθορίσετε την ιδανική εμβέλεια για να διασφαλίσετε την παραμονή εντός της χαρτογράφησης για την παρακολούθηση του στόλου σε περίπτωση που ο οδηγός ταξιδεύει εκτός της χαρτογραφημένης τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο.

Ασφάλεια οχήματος-Για να διατηρήσετε τις τάσεις της μπαταρίας, τα επίπεδα καυσίμου, τις στροφές ανά λεπτό, τη θερμοκρασία, το ιστορικό σέρβις κ.λπ., για να διατηρήσετε το όχημα ασφαλές για οδήγηση.

Έγκαιρη αναφορά και ειδοποιήσεις: Ζητήματα όπως χαμηλή μπαταρία, αλλαγές πανικού, θερμοκρασία, επιθετική οδήγηση κ.λπ., για την εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας.

Οφέλη

● Αποτελεσματική απόδοση στόλου που εξασφαλίζει καλύτερο χειρισμό χρημάτων.

● Καλύτερη απόδοση και ασφάλεια του οδηγού.

● Πληροί νομικές συμμορφώσεις.

● Αποφεύγει ανεπιθύμητες προκλήσεις για να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία.

● Ενεργοποιήστε τη στρατηγική προληπτική συντήρηση.

Τι να ψάξετε στην υπηρεσία Ideal GPS and Fleet Management;

1. Γνωρίστε τι πρέπει να παρακολουθείτε – Η ιδανική προσέγγιση για την επιλογή ενός συστήματος διαχείρισης στόλου GPS είναι ο καθορισμός του τύπου των στοιχείων ενεργητικού και των οχημάτων που θα παρακολουθείτε και ο αριθμός τους.

2. Προσδιορισμός των προσδοκιών: Η προσδοκία από μια συγκεκριμένη υπηρεσία παρακολούθησης είναι για να είμαστε ακριβείς. Για παράδειγμα, εάν η ασφάλεια του οχήματος είναι η προσδοκία, πρέπει να αναζητήσετε χαρακτηριστικά όπως ζώνες ασφαλείας, αλλαγές πανικού, κάμερες στην καμπίνα και γεωφράκτη.

3. Γνωρίστε τον προϋπολογισμό: Δεδομένου ότι αυτή η τεχνολογία διασφαλίζει την ασφάλεια και επιτρέπει την πρόληψη για την αποφυγή τεράστιων απωλειών, έχουν τελικά επιβλητικό κόστος. Αφού προσδιορίσετε τα χαρακτηριστικά και τις προσδοκίες του, ένας προϋπολογισμός είναι κάτι που πρέπει να αναζητήσετε για να κάνετε μια εξαιρετική συμφωνία.

4. Ερευνήστε άλλες επιλογές: Ο ανταγωνισμός είναι παντού, όπως και οι καλύτερες προσφορές. Μην κάνετε μια συμφωνία χωρίς κατάλληλες επιλογές έρευνας που είναι διαθέσιμες στην αγορά και πληρούν τους στόχους.

συμπέρασμα

Το μέλλον χρειάζεται όλοι να είναι έτοιμοι σύμφωνα με τις προτεραιότητες. Απαιτήσεις όπως η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση πελατών είναι η προτεραιότητα κάθε εταιρείας logistic. Η παρακολούθηση στόλου είναι η πιο βιώσιμη επιλογή για τη διασφάλιση ομαλών λειτουργιών για καλύτερη ηγεσία.