Πόσες τοποθεσίες έχει το Centerstone; Και ποιες είναι οι διαθέσιμες υπηρεσίες στο Centerstone;

Σχετικά με το Centerstone

Το Centerstone είναι ένα μη ωφέλιμο πλαίσιο ευεξίας που παρέχει μπερδεμένα φάρμακα ψυχολογικής ευεξίας και χρήσης ουσιών. Οι διοικήσεις είναι ευρέως προσβάσιμες μέσω της δραστηριότητας βραχυπρόθεσμων εγκαταστάσεων, ιδιωτικών έργων, της χρήσης της τηλευγείας και μιας συνεχούς κλινικής. Το Centerstone περιλαμβάνει επιπρόσθετα συγκεκριμένα έργα για την τακτική τοπική περιοχή, αποκαταστατική φροντίδα παιδιών, διοικήσεις για παιδιά και αντιπροσωπευτικά προγράμματα βοήθειας. Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Centerstone δίνει κατεύθυνση μέσω της εξέτασης και της καινοτομίας, χρησιμοποιώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες για χρήση στο σύνολο των δικτύων μας. centrestone.com.au Το Ίδρυμα δεσμεύει ανθρωπιστικά μέσα για να βοηθήσει το έργο και την αποστολή της παροχής φροντίδας που μεταμορφώνει τους ανθρώπους.

Διοικήσεις

Χρειαζόμαστε το καλύτερο για τις οικογένειες, τους συντρόφους, τους γείτονες και τα δίκτυά μας. Αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα ειδικών μας με γνώμονα την αποστολή είναι εδώ για να παρέχει μια πλήρη συνέχεια διαχείρισης συναισθηματικής ευεξίας για άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, από παιδιά έως ηλικιωμένους και ενδιάμεσα. Ένα μέρος αυτών των διοικήσεων περιλαμβάνει:

Ερευνητικό Ινστιτούτο Centerstone

Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Centerstone είναι μια αφοσιωμένη ομάδα γιατρών, κλινικών ιατρών, ερευνητών, εκπαιδευτών και άλλων ειδικών του κλάδου που χρησιμοποιούν την επιστήμη για να προωθήσουν τον τομέα της συναισθηματικής ευεξίας και της θεραπείας χρήσης ουσιών. Ερμηνεύοντας την εξέτασή του σε σημαντική και εφευρετική κλινική πρακτική, το Ερευνητικό Ινστιτούτο του Centerstone επιχειρεί να πραγματοποιήσει μεθοδολογίες που βασίζονται στην έρευνα σε αληθινά περιβάλλοντα, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξερεύνηση σε τρύπες πρόβας. Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Centerstone δημιουργεί συνεχώς κλινικές οδούς, μοντέλα και προτάσεις σε μια ποικιλία περιοχών, όπως:

  • Πρόληψη Αυτοκαταστροφής και Ειδική Θεραπεία Αυτοκτονίας
  • Αξιοποίηση Τηλευγείας για Θεραπεία Ψυχικής Υγείας
  • Τοπική θεραπεία για εθισμούς και χρήση ουσιών

Ίδρυμα Centerstone

Το Ίδρυμα Centerstone προσπαθεί να ενώσει τις καρδιές των δωρητών με τις ανάγκες των πελατών και των έργων μας. Το Ίδρυμα φέρνει αλτρουιστική βοήθεια από ανθρώπους, οργανισμούς και χρηματοδότες βραβείων στο Centerstone στο πλάι του κεντρικού μας στόχου να «μεταφέρουμε φροντίδα που αλλάζει εντελώς τους ανθρώπους».

Τα δώρα στο Centerstone δίνουν κολοσσιαίες ανοιχτές πόρτες στην ύπαρξη νέων, νέων, ενηλίκων και οικογενειών που αναζητούν έναν τρόπο για ανάρρωση και ευημερία. Οι ευεργέτες και οι χρηματοδότες μας βοηθούν στην ώθηση της προσοχής και των αποτελεσμάτων ευημερίας, ενώ προσφέρουν άμεση βοήθεια για βασικές κλινικές ενέργειες του Centerstone. Το FY2020, το Ίδρυμα Centerstone έλαβε περισσότερα από 3,2 εκατομμύρια δολάρια σε αλτρουιστικά δώρα.

Στρατιωτικές Υπηρεσίες Centerstone

Οι Στρατιωτικές Υπηρεσίες του Centerstone παρέχουν υψηλού επιπέδου, κοινωνικά ικανή φροντίδα ψυχολογικής ευεξίας σε άτομα που είναι έτοιμα για ανάπτυξη, σε στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς και Εφέδρους, σε βετεράνους όλων των εποχών και στους συγγενείς τους. Σε συνεργασία με μια οργάνωση εμπειρογνωμόνων σε όλο τον κόσμο, οι Στρατιωτικές Υπηρεσίες του Centerstone είναι προσβάσιμες σε κάθε μία από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Οι Στρατιωτικές Υπηρεσίες του Centerstone συνεργάζονται επίσης με άλλες στρατιωτικές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Wounded Warrior Project και του Cohen Veterans Network, για να παρέχει μια πλήρη συνέχεια των διοικήσεων, συμπεριλαμβανομένων των σκηνοθετών, της καθοδήγησης από ομοτίμους, των στούντιο και της διαμεσολάβησης αλητών, σε περίπτωση που τα στελέχη και αυτό είναι μόνο η συμβουλή του το παγόβουνο. Οι Στρατιωτικές Υπηρεσίες του Centerstone έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε περίπου 15.000 άτομα, ζευγάρια και οικογένειες.