Ποια είναι τα οφέλη από την πρόσληψη μιας εταιρείας διαχειριζόμενων υπηρεσιών πληροφορικής;

Αυτές τις μέρες, είναι η τεχνολογία που κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει. Στεγάζει τις πληροφορίες σας, αυξάνει την αποτελεσματικότητα και παρέχει πληροφορίες δεδομένων.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις το γνωρίζουν αυτό και έχουν μια εσωτερική ομάδα IT που φροντίζει για τη διαχείριση του δικτύου. Το θέμα είναι ότι αυτή μπορεί να μην είναι η πιο αποτελεσματική προσέγγιση. Πολλές φορές, θα ήταν καλύτερα να αναθέτετε αυτήν την εργασία σε έναν διαχειριζόμενο πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής.

Μη πεπεισμένος? Ακολουθούν τέσσερις καλοί λόγοι για τους οποίους η πρόσληψη μιας εταιρείας υπηρεσιών πληροφορικής μπορεί να είναι η κατάλληλη πρόσκληση για την επιχείρησή σας.

Προβλέψιμο κόστος

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή άποψη, η πρόσληψη παρόχων υπηρεσιών πληροφορικής μπορεί να μειώσει τα έξοδα της επιχείρησής σας.

Όλα έχουν να κάνουν με την προβλεψιμότητα. Οι περισσότερες διαχειριζόμενες υπηρεσίες συνοδεύονται από σταθερό κόστος που πληρώνετε σε μηνιαία ή ετήσια βάση. Αυτό διευκολύνει τον προγραμματισμό του προϋπολογισμού σας και σας επιτρέπει να είστε ευέλικτοι με τις επενδύσεις σε άλλους τομείς της επιχείρησής σας.

Με μια εσωτερική ομάδα IT, αντιμετωπίζετε συχνά απροσδόκητα έξοδα. Ίσως χρειαστεί να επισκευάσετε τον εξοπλισμό σας, να αναβαθμίσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας, να βελτιώσετε την ασφάλειά σας κ.λπ. Οποιοδήποτε από αυτά τα έξοδα μπορεί να εξαντλήσει τον προϋπολογισμό σας.

Επεκτασιμότητα

Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, το τμήμα πληροφορικής σας θα πρέπει να αναπτύσσεται παράλληλα με αυτό. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να ακούγεται.

Για αρχή, η εκπαίδευση ακόμη και ενός μόνο υπαλλήλου πληροφορικής μπορεί να σας αποφέρει χιλιάδες δολάρια πίσω. Μόλις ολοκληρωθούν, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα παραμείνουν στην επιχείρησή σας. Αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο πολλά τμήματα πληροφορικής είναι χρόνια υποστελεχωμένα.

Με έναν πάροχο διαχειριζόμενων υπηρεσιών, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι οι ειδικοί πληροφορικής σας θα πηδήξουν. Επιπλέον, θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε την υποδομή πληροφορικής σας όταν το χρειάζεστε χωρίς επιπλέον κόστος.

Αποδεδειγμένη τεχνογνωσία

Όπως αναφέρθηκε, η εκπαίδευση ενός εσωτερικού τμήματος πληροφορικής απαιτεί χρόνο. Παρόλα αυτά, δεν θα ξέρετε πόσο καλοί είναι μέχρι να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό θέμα.

Ορισμένες ομάδες θα περάσουν αυτές τις δοκιμές με μεγάλη επιτυχία. Άλλα θα καταρρεύσουν υπό πίεση, δυνητικά κοστίζοντας στην επιχείρησή σας χρόνο και χρήμα. Ακόμα κι αν το προσωπικό πληροφορικής σας είναι ικανό, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να λειτουργήσει νέα συστήματα που θα προσθέσετε στο μέλλον.

Με διαχειριζόμενες υπηρεσίες πληροφορικής, παίρνετε πάντα την αξία των χρημάτων σας. Σας δίνουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ομάδα ειδικών που μπορούν να καλύψουν κενά στις γνώσεις της ομάδας σας. Είναι επίσης διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο και θα λύσουν τυχόν προβλήματα καθώς προκύψουν.

Αυξημένη Παραγωγικότητα

Με την εξωτερική ανάθεση διαχείρισης IT, ελευθερώνετε χρόνο για την ομάδα πληροφορικής σας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ελεύθερο χρόνο για να προωθήσουν τους βασικούς στόχους της εταιρείας σας.

Χωρίς έναν πάροχο διαχειριζόμενων υπηρεσιών, η ομάδα IT σας μπορεί να έχει κολλήσει στην εκτέλεση απλών εργασιών. Αυτό περιλαμβάνει οτιδήποτε, από την επίλυση προβλημάτων χρήστη έως την επιδιόρθωση του δυσλειτουργικού εξοπλισμού.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, πρόκειται για αναποτελεσματική χρήση πόρων πληροφορικής. Οι διαχειριζόμενες εταιρείες πληροφορικής βοηθούν στην επίλυση αυτού του ζητήματος αυτοματοποιώντας ορισμένες εργασίες και επανασχεδιάζοντας βασικές ροές εργασίας.

Περισσότερα για την πρόσληψη εταιρείας υπηρεσιών πληροφορικής

Όπως λέει ένα διάσημο ρητό, «Η τεχνολογία πρέπει να λειτουργεί για εσάς – όχι το αντίστροφο». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρόσληψη μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών πληροφορικής θα βοηθήσει να ενισχύσετε τα αποτελέσματα της επιχείρησής σας χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό σας.