Περιγράψτε τα προϊόντα της εταιρείας isohitech και τα χαρακτηριστικά της

Μέτριος ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΛΙΠΩΝ

Η Isohitech έχει 20 χρόνια στα κουφώματα λαδιού και έχει το στούντιο της για την κατεργασία των δυναμικών διαχωριστικών. Κάθε συνεχώς εξελισσόμενος έμπορος ακονίζει ζωτικά και διασφαλίζει ότι κάθε εστίαση λαδιού πρέπει να είναι γεμάτη με γράσο. Το λάδι Isohitech διαθέτει επίσης ένα σιφόνι λαδιού για να λειτουργεί με βαλβίδα αναπήδησης. Η Isohitech έχει όλη τη σύγχρονη εμπειρία και θα μπορούσε να δώσει την εξειδικευμένη διαχείριση στον πελάτη μας

Speedy View

Οι χονδρέμποροι της σειράς DJF1000 διαδίδουν και επεκτείνουν το πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που πλησιάζει σε χώρους φέρουσας. Ένας κανονικός έμπορος DJF1000 περιλαμβάνει ένα τμήμα καναλιού, τρεις έως εννέα βαλβίδες και ένα τελικό τμήμα. Μια συγκέντρωση μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 18 εστίες λαδιού.

Οι έμποροι της σειράς DJF1000 έχουν μια συρόμενη κυκλοφορία από isohitech.com κύλινδρος και εγγενής έξοδος ματιά στις βαλβίδες. Τα μπλοκ παρουσιάζονται σε τρία μεγέθη αποτελεσμάτων. Το όριο απελευθέρωσης δεν έχει οριστεί αλλάζοντας το πλάτος του κυλίνδρου στο μπλοκ βαλβίδας. Τα μπλοκ βαλβίδων έχουν δύο εξόδους που βρίσκονται σε κάθε τελείωμα της συγκέντρωσης (διπλά μπλοκ εξόδου) και παρέχουν αξιολογημένες αποδόσεις απελευθέρωσης από κάθε μία από τις δύο εξόδους κατά τη διάρκεια ενός πλήρους κύκλου βαλβίδας.

Η αποτελεσματικότητα και ο διευρυμένος χρόνος λειτουργίας είναι βασικοί στην παρούσα οικονομία. Τα προγραμματισμένα πλαίσια γράσου έχουν σχεδιαστεί για τη δημιουργία του χρόνου λειτουργίας των μηχανών και των οχημάτων. Κοντά σε αυτό, το προγραμματισμένο λάδι προσφέρει περισσότερα οφέλη όσον αφορά το κόστος των επενδυτικών κεφαλαίων, τη δύναμη, την αποτελεσματικότητα και την ευημερία.

Η επέκταση του χρόνου λειτουργίας είναι το αντικείμενο συζήτησης στην παρούσα επιχείρηση. Το προγραμματισμένο λάδι (αυτόματο λιπαντικό) προορίζεται ρητά για την αύξηση του χρόνου λειτουργίας του μηχανήματος. Σκεφτείτε τα βασικά πλεονεκτήματα που συνοδεύουν την αλλαγή σε πλαίσιο λιπαντικού αυτοκινήτου για το γραφείο δημιουργίας, τη σύγχρονη μηχανή, το es ή την αρμάδα σας.

  1. Διευρυμένη ΖΩΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Εξοπλίζοντας το υλικό σας με την τέλεια αναλογία γράσου με εξαιρετική και τέλεια τοποθέτηση, το προγραμματισμένο λάδι επιφέρει μειωμένη φθορά και διευρύνει τη διάρκεια ζωής του κιβωτίου ταχυτήτων. Το προγραμματισμένο γράσο πλαισιώνει ένα λεπτό στρώμα μεταξύ των κινούμενων εξαρτημάτων της μηχανής για να μείνει μακριά από αυτά τα εξαρτήματα που γρατσουνίζονται το ένα πάνω στο άλλο. Κρατώντας μακριά από την άμεση επαφή μετάλλου με μέταλλο, τα εξαρτήματα θα προστατεύονται από τη φθορά και θα αντέξουν περισσότερο. Μάθετε πώς λειτουργεί το προγραμματισμένο λάδι στο άρθρο Τι είναι το λάδι και για ποιον λόγο είναι σημαντικό;

  1. Μειωμένη ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ

Τα προγραμματισμένα πλαίσια λαδιών δίνουν μέτριες ποσότητες γράσου σε πρόσθετα κανονικά ανοίγματα, μειώνοντας τη χρήση του λαδιού. Αυτό δεν εξοικονομεί χρήματα μόνο για τα έξοδα του πετρελαίου ή του πετρελαίου, αλλά προστατεύει επίσης το κλίμα.

  1. Μειωμένο ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Εφόσον το προγραμματισμένο γράσο επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του υλικού μειώνοντας τη φθορά, θα εξοικονομήσετε χρήματα σε ανταλλακτικά. Επιπλέον, το μηχάνημά σας δεν απαιτεί χειροκίνητο λάδι σημείο προς σημείο από ειδικούς, ώστε να μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος υποστήριξης. Η λίπανση με ένα όπλο λαδιού είναι μονότονη για τους ειδικούς σε αντίθεση με την 15λεπτη ανασκόπηση της κορυφαίας σεζόν ενός πλαισίου λιπαντικού αυτοκινήτου.

  1. Μειώθηκε ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Το να κρατάτε μακριά από μια στάση στις εγκαταστάσεις σας είναι κρίσιμο για την αναβάθμιση της γενικής σας αποτελεσματικότητας. Καθόλου όπως το χειροκίνητο λάδι, τα προγραμματισμένα πλαίσια λαδιών δεν χρειάζεται να κλείσουν για να προσθέσετε περισσότερο λάδι. Οι τεχνικές κλειδώματος και στεγανοποίησης μπορούν να απομακρυνθούν και τα μηχανήματα μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν ενώ το πλαίσιο λαδιού ασχολείται με την προσθήκη της τέλειας αναλογίας λαδιού για ιδανικό λάδι. Με αυτόν τον τρόπο το προγραμματισμένο λιπαρό κόβει τον εργασιακό και τον προσωπικό σας χρόνο.

  1. Πιο ασφαλείς ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε χειροκίνητη λίπανση χωρίς λίπανση, μια μηχανή επαγγελματικού σκοπού ενός πυροβόλου όπλου λαδιού για τη λίπανση όλων των ζωτικών εξαρτημάτων της μηχανής. Ένα μέρος των επιτακτικών εξαρτημάτων της μηχανής είναι ενοχλητικά ανοιχτό και απαιτεί πήδημα στο μηχάνημα, σε ορισμένες περιπτώσεις όταν είναι ακόμη σε λειτουργίαΑυτές οι στάσεις είναι εκείνες που μπορούν να μείνουν μακριά με τη δημιουργία ενός προγραμματισμένου πλαισίου γράσου. Το Autolube μένει επίσης μακριά από ανθρώπινη επαφή με γράσα και αποφεύγει το χυμένο λάδι στο πάτωμα απομακρύνοντας τον κίνδυνο να βγει έξω

  1. Φυσικές ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Τα προγραμματισμένα πλαίσια μετρούν το συγκεκριμένο μέτρο αλοιφής που απαιτείται. Η σπατάλη, η ρύπανση αντικειμένων και μειώνεται σημαντικά σε θέματα οικιακής φροντίδας. Περαιτέρω ανεπτυγμένο γράσο για την πορεία, τροχούς πινιόν και άγκυρες σημαίνει χαμηλότερη λείανση και χαμηλότερη χρήση ενέργειας.

  1. Λογικό ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Τα προγραμματισμένα πλαίσια λαδιού διατίθενται σε πολλά είδη, για παράδειγμα, ίσα μονής γραμμής, moderatedoublebl, e li,ne και πολλαπλών γραμμών, το καθένα με τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα και τις περιοχές εφαρμογής του. Ως αποτέλεσμα αυτής της ευρείας εμβέλειας, σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να λιπαίνεται με ένα προγραμματισμένο πλαίσιο λαδιού.