Ιδιωτικό σέρβις αυτοκινήτου 10 πιο σημαντικές συμβουλές που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε και να επισκεφτείτε τον κόσμο, το χειρότερο μέρος για να κολλήσετε σε ένα γεμάτο λεωφορείο ή να περιμένετε στο αεροδρόμιο για να κάνετε μια βόλτα. Γι’ αυτό πολυάριθμα προσωπικά μεταφορικές υπηρεσίες στο dc υπάρχουν τώρα για να σας πάρουν λίγο, αναγκάζοντας ένα πολυτελές αυτοκίνητο και σας πηγαίνουν απευθείας σε έναν προορισμό χρησιμοποιώντας λιγότερες στάσεις και λιγότερο χρόνο στο δρόμο.

1. Μυθιστόρημα Αρχαία

Όσο πιο νωρίς κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας, τόσο πιο πιθανό είναι να πάρετε ένα φανταστικό πράγμα. Αν περιμένετε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, θα έχετε στη διάθεσή σας μια περιορισμένη επιλογή ωρών παραλαβής και οχημάτων.

2. Σχεδιάστε προσεκτικά

Εάν οδηγηθείτε σε μια άγνωστη γη, μιλήστε με τον προσωπικό σας πάροχο μεταφοράς για να καθορίσετε πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για τη μεταφορά. Τα λεωφορεία και τα ταξί συχνά προσθέτουν περισσότερη επένδυση για τους χρόνους μεταφοράς τους, επειδή μαζεύουν περισσότερα άτομα και κάνουν επιπλέον στάσεις, ωστόσο, μπορείτε να είστε λίγο πιο προσιτές με τον δικό σας χρόνο.

3. Να είστε ιδιαίτερα

Η άνεση και η ευκολία της προσωπικής μεταφοράς λειτουργούν πραγματικά μόνο στην περίπτωση που παραλάβετε ένα όχημα που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Κάθε φορά που κάνετε την κράτησή σας, να είστε σίγουροι για την απόσταση που χρειάζεστε και τον αριθμό των επιβατών που θα μεταφερθούν, ενήλικες και παιδιά.

4. Δέσμη

Θα βρείτε πολλές προσεγγίσεις για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο κάνοντας τις κρατήσεις σας για ιδιωτικά μέσα μεταφοράς αυτές τις μέρες. Εάν επιλέξετε να πακετάρετε τη μεταφορά σας με το ξενοδοχείο και τα αεροπορικά σας εισιτήρια, μπορεί να εξοικονομήσετε έναν τόνο χρημάτων. Επιπλέον, πολλοί ταξιδιωτικοί ιστότοποι προσφέρουν ήδη πακέτα όπου αυτό μπορεί να συμπεριληφθεί.

Αυτό συνήθως σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αποφύγετε τυχόν απροσδόκητες χρεώσεις λόγω του χρόνου που αφιερώνετε στην κίνηση, των παρακάμψεων για κτίρια ή άλλων ασυνήθιστων συμβάντων. Κάθε υπηρεσία που διατηρεί έναν μετρητή σε λειτουργία έχει την ευκαιρία να προσθέτει χρεώσεις καθώς πηγαίνετε. Προσπαθήστε να χρονομετρήσετε το ταξίδι σας εκτός των ωρών αιχμής, ώστε να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερες προσφορές εκεί έξω.

5. Αποτρέψτε τα πρόσθετα

Δεν είναι ασυνήθιστο να παρατηρήσετε μια ολόκληρη ποικιλία από πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονται τη στιγμή που κάνετε την κράτησή σας. Είτε πρόκειται για ένα βάζο με κρασί είτε για προαιρετική ασφάλιση, τα τέλη και οι χρεώσεις μπορεί να αυξηθούν γρήγορα.

6. Χρησιμοποιήστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό

Σε περίπτωση που η εταιρεία σας στέλνει συχνά εργαζομένους σε εκδρομές, μπορεί να έχουν ήδη ασκήσει ομαδική έκπτωση με ιδιωτική υπηρεσία μεταφοράς. Αξίζει να ρωτήσετε για να δείτε εάν δικαιούστε έκπτωση στο ταξίδι σας, ακόμα κι αν είναι για αναψυχή και όχι για επαγγελματικούς λόγους.

Εγγραφείτε στο Club — Οι περισσότερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες παρέχουν επίσης VIP κλαμπ για τους πελάτες τους δωρεάν. Αυτά τα προγράμματα επιβράβευσης παρέχουν ειδικές εκπτώσεις ή προνόμια που κερδίζετε κάθε φορά που ταξιδεύετε.

7. Ζητήστε τα συγκεκριμένα σας

Η ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το θέρετρο και το πίσω μέρος είναι συνηθισμένη, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι μπορούν επίσης να λάβουν μεταφορά για δείπνο ή ειδικές εκδηλώσεις σε μειωμένη τιμή. Εάν κατευθύνεστε σε μια περιοχή με μεγάλη κίνηση, η προσωπική μεταφορά μπορεί συχνά να σας οδηγήσει στην εξώπορτα.

Οι ιδιωτικοί πάροχοι μεταφορών είναι πιο αυστηροί από ποτέ ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες. Αυτοί είναι μόνο δέκα τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από το ταξίδι σας και να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο στη διαδικασία.