Γιατί τα παιδιά εμπλέκονται σε διαδικτυακό εκφοβισμό;

Κάθε μέρα, νέοι σε όλο τον κόσμο πέφτουν θύματα διαδικτυακού εκφοβισμού. Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα ότι αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η κατανόηση του γιατί συμβαίνει ο διαδικτυακός εκφοβισμός είναι το πρώτο βήμα για την εξάλειψή του. Είναι πιθανό να σας παρακινήσει η εκδίκηση, ο θυμός ή η επιθυμία να ταιριάξετε στο διαδίκτυο.

Υπάρχει ένα νέο επίπεδο αντιποίνων από κυβερνοτρομοκράτες

Είναι σύνηθες φαινόμενο οι νέοι να καταφεύγουν σε αντίποινα όταν πέφτουν θύματα εκφοβισμού. Είναι φυσικό για όσους έχουν υποστεί bullying να νιώθουν τύψεις για τον πόνο που έχουν προκαλέσει στους άλλους. Όταν συμβαίνει αυτό, αναφέρονται ως θύματα εκφοβισμού.

Ελέγξτε επίσης robocheck

Αυτά τα θύματα εκφοβισμού που θέλουν οι άλλοι να αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο που πιστεύουν ότι οι πράξεις τους είναι νόμιμες. Όσοι επιδίδονται σε διαδικτυακό εκφοβισμό μπορεί επίσης να αισθάνονται δικαιωμένοι και ανακουφισμένοι από τις προσωπικές τους εμπειρίες. Δεν είναι ασυνήθιστο για μερικά από αυτά τα παιδιά να αντιμετωπίζουν κατά μέτωπο τους βασανιστές τους. Μερικές φορές, θα στοχοποιήσουν κάποιον που θεωρούν ότι είναι πιο αδύναμος ή πιο ευάλωτος από ό, τι είναι για να πάρουν εκδίκηση. Αν είστε الهكر الاخلاقي από κάποιον, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θεωρούνται υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά τους όταν πέφτουν θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού

Η κοινωνική θέση του θύματος στο σχολείο όπου εμφανίζεται ο εκφοβισμός είναι συχνά ένας παράγοντας. Είναι πιθανό ορισμένα παιδιά να συμμετέχουν σε διαδικτυακό εκφοβισμό λόγω της αντιληπτής κοινωνικής τάξης στο σχολείο τους. Ως ένα παράδειγμα διαδικτυακού εκφοβισμού, τα σκληρά κορίτσια κυνηγούνται από μια ομάδα ανώνυμων θηλυκών που επιθυμούν να τα μειώσουν κατά ένα ή δύο επίπεδα.

Ελέγξτε επίσης: thewatchcartoononline

Οι νταήδες μπορεί να εκφοβίσουν τον κυβερνοχώρο τους συνομηλίκους τους που είναι επιτυχημένοι στο σχολείο επειδή ζηλεύουν την επιτυχία των συνομηλίκων τους. Είναι σύνηθες φαινόμενο ο διαδικτυακός εκφοβισμός να υποκινείται από φθόνο, αλλά μπορεί επίσης να υποκινείται από την ερωτική σχέση του θύματος. Τα παιδιά μπορεί να αισθάνονται δικαιολογημένα να επιδίδονται σε διαδικτυακό εκφοβισμό ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Κατά συνέπεια, δεν σκέφτονται δύο φορές τον διαδικτυακό εκφοβισμό.

Δεν υπάρχει τίποτα νέο να κάνουμε για τους κυβερνοτρομοκράτες.

Ο διαδικτυακός εκφοβισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για τα βαριεστημένα νεαρά άτομα για να εμπλουτίσουν τα πράγματα και να προσθέσουν δράμα στη ζωή τους. Λόγω έλλειψης γονικής προσοχής και επίβλεψης, μπορεί να επιλέξουν να συμμετάσχουν στον διαδικτυακό εκφοβισμό.

Μπροστά στην πίεση των ομοτίμων, οι κυβερνοτρομοκράτες σταματούν τον κυβερνοεκφοβισμό.

Για να γίνουν αποδεκτά από τους συμμαθητές τους ή να γίνουν μέλη μιας ομάδας, τα παιδιά θα εμπλακούν σε διαδικτυακό εκφοβισμό. Κατά συνέπεια, πολλά παιδιά υποκύπτουν στην πίεση των συνομηλίκων για να ταιριάζουν στο σχολείο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πηγαίνουν ενάντια στα δικά τους συμφέροντα. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτοί οι νταήδες υποκινούνται από την επιθυμία να γίνουν αρεστοί στους συνομηλίκους τους. Ομάδες φίλων μπορεί επίσης να συμμετέχουν στον διαδικτυακό εκφοβισμό επειδή υποθέτουν ότι οι πράξεις τους θα προστατεύονται από τον τεράστιο όγκο άλλων που ασχολούνται με την πρακτική.

Οι διαδικτυακοί εκφοβιστές πιστεύουν ότι ο διαδικτυακός εκφοβισμός είναι ένα φυσιολογικό μέρος της καθημερινής ζωής.

Όταν τα παιδιά βασανίζονται στον πραγματικό κόσμο, θα εκφοβίζονται και στο διαδίκτυο. Δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα αφού οι συνομήλικοί τους είναι εντάξει με αυτό. Ως αποτέλεσμα, οι νέοι θα συμμετέχουν στον διαδικτυακό εκφοβισμό προκειμένου να ενταχθούν σε μια ομάδα διαδικτυακών εκφοβιστών.

Οι κυβερνοτρομοκράτες οδηγούνται από μια επιθυμία για απόλυτη εξουσία

Η κοινωνική θέση ενός ατόμου μπορεί να εκφραστεί μέσω διαδικτυακού εκφοβισμού. Άλλοι που είναι αρεστοί στους συνομηλίκους τους συχνά χλευάζονται από εκείνους που δεν είναι τόσο αρεστοί. 1 Επίσης, τα παιδιά που θεωρούνται υπέροχα μπορεί να επιλέξουν να αποκλείσουν άλλα που αντιλαμβάνονται ότι είναι άσχημα. Η χρήση του Διαδικτύου διαιωνίζει τον ανταγωνισμό και την αρνητική συμπεριφορά στις σχέσεις.

Επειδή πρόκειται να διαδώσουν παραπληροφόρηση, μπορεί επίσης να συμμετέχουν σε διαδικτυακό εκφοβισμό προκειμένου να απομονώσουν άτομα. Οι μαθητές που θέλουν να ανέβουν στην κοινωνική κλίμακα στο σχολείο ή να αποκτήσουν κοινωνική επιρροή, μερικές φορές καταφεύγουν στον διαδικτυακό εκφοβισμό ως στρατηγική. Για τον σκοπό της μείωσης της κοινωνικής θέσης ενός άλλου ατόμου, μπορεί να χρησιμοποιήσει διαδικτυακό εκφοβισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε εδώ احمد بطو

Ελέγξτε επίσης: παιχνιδιάρης